Zasługi:
Reputacja:
Zaproszone osoby: 1
Wiek: 15 Dołączył: 05 Cze 2008 Na forum od 826 dni Posty: 929 Nr Użytkownika: 321 Uśmieszków: 41/45
Wysłany: 2009-10-15, 20:25 Jaka to melodia? - Konkurs
Przedstawiam wam konkurs pod tytułem Jaka to melodia?
A więc przejdźmy do rzeczy. Konkurs polega (jak pewnie już się domyśliliście) na odgadnięciu utworu. Zostanie przedstawionych 10 utworów, z czego każdy będzie punktowany po 1, a utwory numer 5 i 10 podwójnie (czyli 2 punkty). Każdy kolejny utwór będzie coraz trudniejszy. Ich długość będzie wynosić 20 sekund i dla utrudnienia sprawy będą puszczane od tyłu. Jeżeli któryś z utworów sprawi Wam trudność, to po 48 godzinach przejdziemy do kolejnego. Po zakończeniu konkursu osoba z największą ilością punktów zostanie nagrodzona rangą VIPa.
Kilka zasad:
Aby otrzymać punkt, trzeba podać tytuł oraz wykonawcę zaprezentowanej piosenki.
Na odgadnięcie utworu jest przeznaczone 48h.
Każdy utwór jest mniej, lub bardziej znany, dlatego nie będzie tutaj piosenek nowych, dziwnych i totalnie zakręconych.
Piosenki są punktowane po 1, wyjątkami są utwory numer 5 oraz 10, za które można dostać 2 punkty.
Osoba z największą ilością punktów otrzyma rangę VIPa.
Proszę uważne pisać nazwy utworów i wykonawców, ponieważ przejęzyczenia nie są dozwolone i takie odpowiedzi zostaną zignorowane.
Udział mogą brać tylko Luzacy i Klubowicze.
I to na tyle, a oto pierwszy utwór:
_________________ "Chcę tylko powiedzieć temu, kto na mnie głosuje, że z pewnością byłbym beznadziejnym lordem dowódcą (...) Ale wszyscy pozostali kandydaci również." ~Edd Cierpiętnik
☠
"Wsadź sobie w gacie wiewióry."
Reputacja:
Dołączył: 26 Cze 2006 Na forum od 1536 dni Posty: 4609 Nr Użytkownika: 1 Uśmieszków: 76/148
Wysłany: 2009-10-15, 21:16
dar_on napisał/a:
to zes dowalil do pieca ja przy pierwszym wysiadam
może to Ci coś pomoże
_________________ Koleżanki z rocznika 49
Gorzky Administrator Arrghh
Wiek: 20 Dołączył: 30 Cze 2008 Na forum od 801 dni Posty: 964 Skąd: Pruszcz Gdański Nr Użytkownika: 333 Uśmieszków: 32/25
Wysłany: 2009-10-15, 21:37
powiem ci że jest to kawałek dość ciężki bo nie sądzę aby ktoś słuchał z naszego otoczenia Trzech Koron. No nie wiem czy komuś się uda odgadnąć że to ich kawałek o tytule Dziesięć w skali boforta*
*zapis fonetyczny
[ Dodano: 2009-10-15, 21:40 ]
Choć kawałek 10 w skali boforta może być kojarzony przez luzaków w wykonaniu zespołu ptaky
Zasługi:
Reputacja:
Zaproszone osoby: 3
Wiek: 15 Dołączył: 27 Cze 2006 Na forum od 1535 dni Posty: 3709 Skąd: Las Vegas Nr Użytkownika: 5 Uśmieszków: 73/62
Zasługi:
Reputacja:
Wiek: 15 Dołączył: 05 Cze 2008 Na forum od 826 dni Posty: 929 Nr Użytkownika: 321 Uśmieszków: 41/45
Wysłany: 2009-10-16, 14:56
Przypominam, Zarząd i Administracja nie bierze udziału
Dokładnie , jest to utwór Trzy Korony - 10 w skali Beauforta.
Gorzky - 1
Utwór 2
_________________ "Chcę tylko powiedzieć temu, kto na mnie głosuje, że z pewnością byłbym beznadziejnym lordem dowódcą (...) Ale wszyscy pozostali kandydaci również." ~Edd Cierpiętnik
☠
Zasługi:
Reputacja:
Wysłany: 2009-10-16, 17:27
poziom trudności zmieni się wraz z utworem punktowanym podwójnie
Budka Suflera - Takie Tango
Gorzky - 2
Utwór 3
☠