|
Czy rozmawiacie ze swoimi rodzicami? |
| Autor |
Wiadomość |
Drażetka
Zarząd Klubu
 Grażka

Wiek: 44 Dołączyła: 06 Maj 2009 Na forum od 488 dni Posty: 1679 Skąd: Pruszcz Gdański Nr Użytkownika: 380 Uśmieszków: 19/22
|
Wysłany: 2009-11-14, 12:00 Czy rozmawiacie ze swoimi rodzicami?
|
|
|
Czy rozmawiacie ze swoimi rodzicami.
Ja przerabiałam różne etapy w życiu. Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć , że moja mama jest moją przyjaciółką. Bardzo często ją odwiedzam i wtedy rozmawiamy. Najpierw ja słucham a później ona słucha. Czasami jak wracam do domu myślę , ze nie powinnam już jej zawracać głowy swoimi problemami bo ma dość swoich. Ale kiedy sobie z nią porozmawiam zawsze mi lżej . A jak jest u Was
|
|
|
|
 |
fladam
Guru Luzak
 Fladam.elektroda.eu

Reputacja:

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 19 Dołączył: 23 Wrz 2006 Na forum od 1444 dni Posty: 2033 Skąd: B(L)izne Nr Użytkownika: 61 Uśmieszków: 13/9
|
Wysłany: 2009-11-14, 15:02
|
|
|
Zalezy jak powazne mam problemy. Od większości swoich spraw mam przyjaciół i rodzeństwo ale wiem że jak mam problem związany ze specjalizacja moich rodizców to oni włąśnei są najlepszymi osobami do rozmowy.
|
|
 |
mateusz4026
Luzomaniak

Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2007 Na forum od 1122 dni Posty: 3597 Skąd: Pruszcz Gdański Nr Użytkownika: 228 Uśmieszków: 118/97
|
Wysłany: 2009-11-14, 18:30
|
|
|
Ja powiem tak z rodzicami rozmawiam chodź nie na wszystkie tematy ale rozmawiam. Często gęsto kończy się rozmowa z moim ojcem na zadymie ale to przez to że mamy te same charaktery i różne zdanie a wszystko się kończy na tym że ja albo on wychodzi z trzaskiem z pokoju i przeważnie po tym nie gadamy około miesiąca a później przychodzi i próbuje coś gadać to zaczynamy i jest dobrze do kolejnej wymiany zdań
|
_________________ Przyjdź i weź mnie,
razem pojedziemy tam gdzie będziemy w całym mieście tylko my, tylko my
Przyjdź i przytul,
razem będzie cieplej nam zima tu
nie znajdzie nas.
Ref: Rano obudziło mnie
przeczucie że to może właśnie dziś
jest ten dzień w którym mam
poznac Ciebie.
Zadzwoń tu i powiedz mi
że na mnie czekasz już od tylu lat,
lecz od dziś dopiero mój numer masz.
Przyjdź i spróbuj
stworzyłam całkiem nowy smak eksperyment się dziś powiódł pierwszy raz.
Przyjdź i zobacz
kupiłam kilka nowych płyt chętnie z tobą posłucham ich. |
|
|
|
 |
Drażetka
Zarząd Klubu
 Grażka

Wiek: 44 Dołączyła: 06 Maj 2009 Na forum od 488 dni Posty: 1679 Skąd: Pruszcz Gdański Nr Użytkownika: 380 Uśmieszków: 19/22
|
Wysłany: 2009-11-14, 18:36
|
|
|
No kurcze a nie chce ze mną rozmawiac. U niego wszystko wporządku i na tym się kończy rozmowa
|
|
|
|
 |
mateusz4026
Luzomaniak

Wiek: 21 Dołączył: 11 Sie 2007 Na forum od 1122 dni Posty: 3597 Skąd: Pruszcz Gdański Nr Użytkownika: 228 Uśmieszków: 118/97
|
Wysłany: 2009-11-14, 19:20
|
|
|
| Drażetka napisał/a: | No kurcze a nie chce ze mną rozmawiac. U niego wszystko wporządku i na tym się kończy rozmowa |
spokojnie przypili go kiedyś to przyjdzie by z tobą porozmawiać i to nastąpi szybciej niż by ci się zdawało
|
_________________ Przyjdź i weź mnie,
razem pojedziemy tam gdzie będziemy w całym mieście tylko my, tylko my
Przyjdź i przytul,
razem będzie cieplej nam zima tu
nie znajdzie nas.
Ref: Rano obudziło mnie
przeczucie że to może właśnie dziś
jest ten dzień w którym mam
poznac Ciebie.
Zadzwoń tu i powiedz mi
że na mnie czekasz już od tylu lat,
lecz od dziś dopiero mój numer masz.
Przyjdź i spróbuj
stworzyłam całkiem nowy smak eksperyment się dziś powiódł pierwszy raz.
Przyjdź i zobacz
kupiłam kilka nowych płyt chętnie z tobą posłucham ich. |
|
|
|
 |
Asia
Radiowiec
 radio dzemix

Reputacja:

Zaproszone osoby: 1
Wiek: 22 Dołączyła: 01 Lip 2009 Na forum od 432 dni Posty: 374 Nr Użytkownika: 384 Uśmieszków: 10/9
|
Wysłany: 2009-11-15, 08:13
|
|
|
Ja ze swoja mama probuje rozmawiac na wszystkie teamaty choc niektore koncza sie tym ze jestem wkurzona i wychodze z pokoju i zamykam sie w swoim. Po jakims czase znow do mnie przychodzi i probuje dalej o tym rozmawiac i przedstawiac swoje racje hehe
|
_________________ Jesteś , przy tobie ciągle budzę się
Będziesz na dobre chwile zawsze i na złe
Czekasz bo dzień beze mnie już nie bawi cię
Wierzysz bo każdy dzień bez ciebie traci sens |
|
|
|
 |
WalneCiePufom
Żartowniś

Dołączyła: 29 Sty 2010 Na forum od 220 dni Posty: 30 Nr Użytkownika: 420
|
Wysłany: 2010-01-29, 21:23
|
|
|
O z mama to ja mogę gadać i paszcza może się nie zamykać ;D
Z tatą gadać gadam pośmiejemy się co raz jednak to nie to samo co mama
|
_________________ Umc
|
|
|
|
 |
Umc
Żartowniś

Dołączył: 29 Sty 2010 Na forum od 220 dni Posty: 30 Nr Użytkownika: 421 Uśmieszków: 5/1
|
Wysłany: 2010-01-29, 23:20
|
|
|
hmm średnio z tym zależy od dnia i od humorów
|
_________________ WalneCiePufom
:* |
|
|
|
 |
Kate;*
Kawalarz
 Rap 4ever

Dołączyła: 18 Cze 2010 Na forum od 80 dni Posty: 62 Skąd: Gorzów Wlkp Nr Użytkownika: 441
|
Wysłany: 2010-07-23, 19:50
|
|
|
Miałam kiedyś sytuacje trudną ,chociaz nawet nie zdawałam sb z tego sprawy.
Od tamtej pory gdy mam jakis problem rozmawiam .I jest mi lepiej zawsze.Tym bardziej ze oprocz mamy nie mam przyjaciolki.A cieszy mnie to ze moge z mama po prostu zupełnie bezstresowo .Moja mama wgl jest spoko .Ale to ze jest na luzie , to nie znaczy ze nie mam do niej szacunku.Kocham ja za to ze mnie wychowuje i ma cierpliwosc do mnie.
Nigdy nie tolerowałam czegos w stylu ,,Twoja stara; czy ,,Twoi starzy'' Bo to samo tata co i mama .Mówiąc tego typu rzeczy dzieciaki okazuja kompletny brak szacunku nietylko do rodzicow za ich trud ale i do samych sb .nO i to tyle co chcialam powiedziec w skrocie na ten temat
|
|
|
|
 |
LaMuerte
Luzak
 Chosen One

Wiek: 14 Dołączył: 20 Lut 2010 Na forum od 198 dni Posty: 242 Skąd: Daleszyce Nr Użytkownika: 428 Uśmieszków: 2/1
|
Wysłany: 2010-07-24, 13:30
|
|
|
Mama mojego znajomego słucha Slipknota.
|
_________________ Pucio Pucio
|
|
|
|
 |
WiewiUras
Młodszy Luzak

Reputacja:

Wiek: 16 Dołączył: 04 Kwi 2010 Na forum od 155 dni Posty: 110 Skąd: BDG Nr Użytkownika: 430 Uśmieszków: 1/2

|
Wysłany: 2010-07-26, 19:54
|
|
|
Moi rodzice są spoko, jak mam problem to spokojnie moge iść z nimi porozmawiać .. A co do zwykłych rozmów to na luzie
|
_________________ Podoba ci sie mój post daj
|
|
|
|
 |
|
|